北京交通大学论坛-知行信息交流平台

[大众区] 悄咪咪的开个音乐帖

悄咪咪的开个贴
省的以后换背景音乐到处找歌或者链接了~~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
头像好萌[tsj0035]

libinghui 发表于 2011-8-5 20:41
头像好萌

谢谢~~
我也觉得小采薇好萌啊~~仙五最萌的角色了

怎么插入音乐直接播放的。就是有播放器,我不会~教我吧。

fenglingshushu 发表于 2011-8-5 22:53

你改头像了。。

xuntian 发表于 2011-8-6 00:25
你改头像了。。

对啊,这个好看~

fenglingshushu 发表于 2011-8-6 00:35
对啊,这个好看~

你居然还不睡

xuntian 发表于 2011-8-6 00:38
你居然还不睡

睡什么,七夕啊~

fenglingshushu 发表于 2011-8-6 00:40
睡什么,七夕啊~

。。七夕也要睡觉,睡觉去吧

xuntian 发表于 2011-8-6 00:43
。。七夕也要睡觉,睡觉去吧

我在看笑话~

评分

xuntian + 6 + 666 嗯,早点睡觉吧,还是不在这里版聊了哈.

露露,不好意思,在这里版聊了啊

fenglingshushu 发表于 2011-8-5 22:53

点击

出现对话框
浏览-选择文件-上传

上传成功之后点击确认

点击插入就行了~~

本帖子中包含更多资源

x

xuntian 发表于 2011-8-6 00:50
露露,不好意思,在这里版聊了啊

木有关系木有关系~~
欢迎哈,希望这个楼会很高很高

clover28 发表于 2011-8-6 12:56
木有关系木有关系~~
欢迎哈,希望这个楼会很高很高

这样哈,嗯,哈哈,节日快乐,露露

xuntian 发表于 2011-8-6 13:22
这样哈,嗯,哈哈,节日快乐,露露

谢谢哦
同乐~~
不过说实话完全木有感觉到过节的气氛,果然这七夕是属于别人滴

谢谢露露~我学会了呵呵。

clover28 发表于 2011-8-6 18:33
谢谢哦
同乐~~
不过说实话完全木有感觉到过节的气氛,果然这七夕是属于别人滴 ...

呵呵,以后也会属于你的嘛露露

fenglingshushu 发表于 2011-8-6 21:04
谢谢露露~我学会了呵呵。

不客气~~

xuntian 发表于 2011-8-6 22:03
呵呵,以后也会属于你的嘛露露

这个,等良人出现了再说 哈哈

陈绮贞-鱼

本帖子中包含更多资源

x

Oh I had a lot to say
Was thinking on my time away
I missed you and things weren't the same
'Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry it makes me wanna die.
I'm sorry I'm bad, I'm sorry you're blue
I'm sorry about all the things I said to you
And I know I can't take it back
I love how you kiss, I love all your sounds
And baby the way you make my world go 'round
And I just wanted to say I'm sorry.
This time I think I'm to blame
It's harder to get through the days
We get older and blame turns to shame
'Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry it makes me wanna die.
I'm sorry I'm bad, I'm sorry you're blue
I'm sorry about all the things I said to you
And I know I can't take it back
I love how you kiss, I love all your sounds
And baby the way you make my world go 'round
And I just wanted to say I'm sorry.
Every single day I think about how we came all this way
The sleepless nights and the tears you cried
It's never too late to make it right
Oh yeah sorry
I'm sorry baby.
I'm sorry baby, Yeah.
I'm sorry.

本帖子中包含更多资源

x

手机版|北京交通大学论坛-知行信息交流平台 ( BJTUICP备13011901号 )

GMT+8, 2020-3-29 23:54